Mojtim Novi mojtim.com Odeljak za poslodavce

Dragi poslodavci,

želimo da Vas obavestimo da je naš odeljak HR znanja, koji pruža korisne alate i savete iz oblasti ljudskih resursa,  promenio ime i nastavlja funkcionisati kao zaseban novi sajt MojTim.com, posvećen ljudskim resursima. Na ovom, novom portalu, možete pronaći i pretplatiti se na kompletan sadržaj dosadašnjih HR znanja, gde spada veliki broj HR alata koji su ključni za građenje kvalitetnih timova, kao i saveti, vesti i druge informacije vezane za vođenje ljudi.

Svi dosadašnji pretplatnici na HR znanja mogu I dalje na novom domenu www.mojtim.com nastaviti normalno pristupati HR sadržaju, a verujemo da je i sama preglednost sajta sada veća i da je jednostavniji za korišćenje. Pogledajte kako ovaj novi sajt izgleda!

 

Ipak, kako je novi sajt nastao od sajta mojtim.infostud.com, preko kojeg ste do sada postavljali oglase, pregledali bazu biografija kandidata za posao, vodili evidenciju o pristiglim prijavama na Vaš oglas i informisali kandidate o ishodu konkursa za posao, takođe želimo da Vas obavestimo da ćete nadalje sve poslove vezane za pronalaženje i zapošljavanje radnika moći raditi preko posebnog odeljka namenjenog poslodavcima na sajtu poslovi.infostud.com. Pogledajte kako novi odeljak izgleda!

 

Verujemo da će ovom promenom, Vaš rad i korišćenje naših sajtova postati još jednostavnije i efikasnije. Vaša pitanja i sugestije su uvek dobrodošle, te nas slobodno možete kontaktirati na poslovi@infostud.com ili telefon 024-650-510.